Grijanje, solarno, klime i vodoinstalaterski radovi.

Tvrtka Termo-Klima d.o.o razvila se iz malog obrta Termoklima osnovanog 2004. godine. Tokom svojeg rada počeli smo izvodititi sve zahtijevnije objekte što je doprinjelo otvaranju tvrtke. Otvaranjem tvrtke otvorili smo i poslovnicu za maloprodaju i veleprodaju opreme za termotehničke instalacije.

Nudimo uslugu izvođenja slijedećih radova:

centralno grijanje                                                                                                                       regulacije grijanja
klimatzacija
ventilacija
vanjski i unutarnji plinovod
vodovodne instalacije
kanalizacija
solarni sustavi
servis i održavanje

Posebna pažnja se daje na obnovljive izvore energije kao što su solarni sustavi i energenti na biomasu. Vezano na to možemo se pohvaliti sa velikim brojem projektiranih i instaliranih većih i manjih solarnih sustava, pelet sistema, piroliza, toplinskih pumpi. Isto tako ovlašteni smo servis za regulaciju firme Seltron i za kotlove firme Centrometal.

Kod reglacija u mogućnosti smo ponuditi rješenja za upravljanje sustavima u kojima ima više izvora topline kao što su npr. plin i kruta goriva ili kod solarnih sustava u kombiniciji sa podnim grijanjem i slično.